maanantai 1. syyskuuta 2014

Uudet tuulet puhaltaa

Nyt on tehty kuulkaas muuttoilmoitukset postille ja maistraattiin, ilmoitettu Kelaan etten ole enää oikeutettu asumislisään (oh sad!) ja sähkösopimuskin kirjoitettu.
Alkaa näyttää siltä, että kyllä se muutto sieltä tulee. Ihanaa, uusi asunto on vaan niiiiin ihana juttu kun saa sisustaa. :)

Poikkesin muuten viikonloppuna puntarilla. Oli aika surullinen näky, painoin hilkun verran alle 110kg. Ei voi muuta sanoa kuin että APUA. Mistähän sitä saisi sitä motivaatiota kaivettua? Tiedän entuudestaan, että jos on motivaatiota, laihdun. Olen ennenkin laihtunut n. 10-15kg mutta aina jostain syystä päässä napsahtaa laihdutuksen jälkeen, että jahas - nyt saa taas mättää, kun kerta laihduit 10 kiloa. Hullua ajattelua mutta minkäs hullu mielelleen voi...

Ravitsemusterapeutilla tuli käytyä aiemmin tuossa kesällä. Aikalailla turha reissu oli, sillä kysehän ei ole siitä etteikö tietoa ja taitoa olisi ruokajuttujen suhteen. Se on se mieli, joka on pielessä.Siihen kun olisi maaginen vipu, jolla saisi käännettyä ruokariippuvuuden pois. Tähän ei edes ravitsemusterapeutit osaa neuvoja antaa, paitsi sellaisia joita on aika hankala toteuttaa. Esimerkiksi ravitsemusterapeutti kehoitti aina "tunnistamaan sen tunteen", kun tekee mieli alkaa mättämään herkkuja. Helpommin sanottu kuin tehty. Itse menen jonkinlaiseen ihme hälläväliä-moodiin, jossa en todellakaan kykene edes ajattelemaan mitään muuta, kuin nenän edessä kimmeltävää herkkukippoa :D Ratkaisu tähän voisi kai olla ostamatta niitä herkkuja, mutta siihen täytyisi sitten saada myös Herra V sitoutumaan. We shall see!

Saatiin luonnokset (tietokoneella tehty) uudesta keittiöstä, näytti ihan kivalle mutta tietokonekuvat ei tietty ole yhtä hyvän näköiset kuin luonnossa. En saanut kuvia lisättyä blogiin, tiedosto oli joku hassu muoto. Asunnosta pääsee varmaan napsimaan kuvia tänään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti