keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Remontin keskellä

Kuten otsikko kertoo, elämme nyt remontin keskellä.

Vihdoin "vanha" musta keittiö on hävinnyt ja tilalla on.. no, rojua ja paljon! Täytyy vaan malttaa ja odotella rauhassa, kohta se on valmis ja saan vihdoin tyhjentää olohuoneen nurkissa seisseet pahvilaatikkovuoret. Huomasin tuossa muuton aikana, että kyllä eniten roinaa tuli keittiön kaapeista. Huomenna aamulla pitäisi asennuspojan tulla taas ja laittaa keittiö kuntoon. Kuljetusfirma oli kuulemma rikkoneet meidän uuden tason matkalla ja uuden tilaaminen kestää viikon. Laittavat kuulemma kuitenkin vanhan tason paikoilleen siksi aikaa, mutta eivät ns. kytke sitä.



Musta keittiö 1




Entiset mustat kalusteet olivat siis tämän näköiset. Tuo harmaa taso me pidettiin, koska tykättiin siitä. Sopii hyvin tuohon parketin sävyyn. :) Minä tällaisena valko-friikkinä en voi ymmärtää, miten joku voi rakentaa mustan keittiön! Sehän imee kaiken valonkin..






Musta keittiö 2




Tällä hetkellä keittiö näyttää tältä (pahoittelut huono kuvanlaatu!):




Ja yllä olevassa kuvassa taustalla pyörii herra V:n NHL-15 peli! Tietysti :P Se pelaa sitä kaiken aikaa, heh. Päätin tässä remontin vilskeessä myös hieman harrastaa huonekalujen tuunaamista ja siispä päätin maalata meidän vanhat Ristomattia Ratian pisa-dvd-tornit valkoisiksi. Halusin niistä tarkoituksella vähän suttuisen oloiset, sopii meille kivemmin. Saattaapi vaatia vielä kolmannenkin maalikerroksen, olin aika malttamaton sudin kanssa ja maalailin ronskilla otteella.

Ennen

Jälkeen


Alkaa olemaan pikku hiljaa puhti poissa. Kävin luovuttamassa verta tänään (11. kerta!), tuntuu kyllä olotilassa että on vähän poikki. Eiköhän mennä tästä suihkuun ja kouluhommien pariin :)

Kivaa viikkoa!

- MT












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti