perjantai 26. syyskuuta 2014

F-F-FRIDAY!

Oh my GOSH, it is FRIDAY!

Ihana juttu eikös vaan? :) Ainakin kaikille niille, jotka voivat samaistua tämän tytön viikkorutiiniin: vapaat viikonloput. Tämä viikko on ollut kaikinpuolin todella miellyttävä ja jotenkin tosi onnistunut.

Torstaina käväisin laboratoriokokeissa, tilasin Fimlabin "OmaTerveys"-osastolta siis ns. omakustanteisesti labrat, nimittäin rasva-arvot kiinnostivat. Viime kolesteroli-triglyseridi-mittauksista on jo reilu kaksi vuotta ja kahdessa vuodessa olen lihonut ihan kiitettävästi. Ei tietysti ylipaino suoraan viittaa siihen, että suonet olisivat tukossa mutta mutta... Ilokseni huomasin, että edelleen arvot olivat erittäin hyvät, niin kuin pitääkin! Kannattaa kuulkaa syödä Beceliä ja muita "hyviä rasvoja" :) Enkä siis tarkoita sitä Becel Pro-Active-margariinia vaan ihan tavallista versiota.

**

Kipeän kyynärtaipeen kanssa tassuttelin kohti Wayne´s Coffeeta, jossa minua odotti ihanat ystäväiset. Meillä oli nimittäin aamupala-treffit! Napattuani ihanan pullean täytetyn croissantin, appelsiinimehun ja muhkean, sydämellä koristellun vaniljalaten, istahdin alas ja juttelimme taasen ummet ja lammet kivoista ja ei niin kivoista jutuista. Täydellistä terapiaa, sanon minä. Aamupala-treffeillä oli mukana myös ystäväni ihana esikoispoika, varsin valloittava kaveri!

Herkkuaamupalan ja luentojen jälkeen suuntasin siskon kanssa ryhmäliikuntakeskukselle. Bodypump kutsui pitkän tauon jälkeen. Jostain syystä asetin tankoihin tiukimmat painot IKINÄ! Vaikka takana oli taukoa, oli semmoinen tunne, että tämähän tanko nousee. Ja kyllä se nousikin, irvistellen ja hiki valuen mutta oli sitten todella rankka ja antoisa tunti. Tuntuu lihaksissa ihan näin paikallaan istuessakin! Hieman tekniikkaa pitää hioa, etenkin kyykyissä, koska käytän aivan liikaa selkää kyykkäämisessä ja tämä johtaa alaselän kipeytymiseen vaikka reidet jaksaisikin. Tätä aion treenata salilla :)

Nyt tuntuu taas piiiitkästä aikaa liikkuminen hyvältä ja tuntuu, että on sitä motivaatiota. Tämän viikon saldo ei ollut mitenkään järjen suuri varmastikaan urheilijan näkökulmasta mutta: 1 x sali, 1 x lenkki 1 x bodypump. Minulle se on suuri voitto, että tuli se 2 x viikossa käytyä. Lisäksi mikä on hienoa, olen ottanut melkein joka päivä askeleita vähintään 8000. 10000 olisi se paras minimi, mutta 7000-8000 on kohtalaisen aktiivisen liikkujan askeleet :)

**

Huomenna saadaan kylään herra V:n perheenjäsenet. Tulevat tuparikahveille. Leivoin juuri äsken juustokakun jääkaappiin odottamaan huomista. Toivottavasti maistuu. Leipomisesta pääsenkin blogiaiheeseen: leivonta ja leipomukseni. Tarkoituksena ehkäpä jossain vaiheessa siis kirjoittaa ja laittaa kuvia omista leipomuksista. En siis todellakaan ole mikään taituri leivonnassa mutta sellaisia arkisia juttuja. Mutta siis:

Have a great Friday !

- MT



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti