sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Asunto-pulinoita

Hyvät huomenet !

Ensimmäinen yö asunnossa sujui kohtuullisen hyvin. Aluksi pelkäsin, että koiramme eivät millään asettuisi mutta kyllä ne siitä sitten rauhoittuivat. Vanhempi koira välttämättä halusi nukkua olohuoneen sohvien sijaan makuuhuoneen lattialla tyynyllä. :)

Asunto alkaa pikku hiljaa näyttämään asunnolta. Kamalan suurihan tämä on ja tuntuu, että joka huoneessa kaikuu vaikka kuinka yrittää laittaa mattoja ja verhoja. On tietty ihan luonnollista, että kaksiosta muuttavilla asukkailla ei ole kalusteita tarpeeksi kalustaa neliötä ! Pikku hiljaa ne huoneetkin kai täyttyvät.

Eilen saatiin purettua melkein kaikki tavarat. Ainoastaan kaikki keittiöön kuuluvat tavarat saa ootella pahvilaatikoissa, koska keittiöremontti on tulossa kohta: ensi keskiviikkona puretaan ja torstaina kasataan uusi keittiö <3 Ihanaa! Täytyy laitella kuvia siitä sitten valmiina :)
Äsken laitettiin verhot paikoilleen, ja kohta startataan kaupoille kunhan ne nyt ensin aukeavat.

Kauppalistassa on tähän mennessä nämä asiat:

* roskapusseja
* Wc:n roskis
* seinänaulakko
* kertakäyttömukeja
* tiskiharja
* astianpesuaine
* keraamisen lieden puhdistusaine
* rikkalapio + harja
* swiffer-pölyhuiskoja
* imuripusseja

Aikas kotitalouspainoitteista vai mitä? Vitsit, menin aamulla paistamaan kananmunia tuliterällä, kertaakaan käyttämättömällä keraamisella liesitasolla. Pieni pisara kananmunaa tippui kuumalle levylle ja päätin reippaana tyttönä napata heti liinan ja vähän pesuainetta, jottei kananmuna pala kiinni. Noh, kävikin niin että se perkeleen liina jäikin kiinni kuumaan levyyn ja levy poltti itseensä kiinni sitä liinan kangasta :D Siis mitä ihmettä! Ei ilmeisesti soveltunut yhtään keraamiselle liedelle.. Hieman harmittaa, nyt yritän etsiä hyvän pesuaineen + skraapan jolla rapsutella se palanut muovikangasmömmö pois.. huoh..

-MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti