sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Unelmakeittiöni

Vihdoin se on valmis!

Nimittäin meidän ihana, uutuuden karhea, puulta tuoksuva keittiömme. Kalusteet ovat siis Kvik:ltä: http://www.kvik.fi/fi-FI/Keittiot

Kesti hetken aikaa, että silmä tottui tuohon valkoisuuteen, kun asuttiin melkein viikko mustuuden keskiössä. Kyllä se valkoinen väri tuo niiiiiiin paljon enemmän valoa asuntoon, että huh! Laitetaanpas heti kuvia keittiöstä (valaistus ei ollut kovin hyvä, joten hieman suttuinen jälki kuvissa), sen jälkeen kerron harmillisia uutisia samaiseen keittiöön liittyen:




Eikös ole aika ihana? Itse ainakin olen menettänyt tälle ihanuudelle sydämeni jo. Erityisesti tuo tilavuus ja kaappitila on huumavaa. Saareke on myös todella kätevä silloin, kun on vieraita kylässä ja täytyisi kyökissä häärätä. Tai jos haluat katsella Nigella Lawsonin syntisen ihania ruokaohjelmia samalla kun kokkaat! :)

No mutta se harmistuksen harmitus: huomasimme keittiöasennuksen jälkeen, että meidän erillisuuni on lakannut toimimasta ja liesitasossa syttyy vain vasen puoli. Nämähän siis toimivat moitteetta ennen asentajan visiittiä. Keittiön asensi Kvik-keittiöt mutta sähköhommat joutuu nyt tulemaan tekemään Visuralta (joka on siis talon rakentanut) joku sähkösetä. Todella harmillista, en päässyt leipomaan omenapiirakkaa vaikka kovasti näin suunnittelin.. Onneksi huomenna tulee jo tuo tyyppi katsomaan paikat kuntoon. Toivon vain, ettei se asentajapoika ole hajoittanut laitteita..

Ostimme HobbyHallin Hobbaloilta myös ruokapöydän. Kyseessä on kuuden hengen valkoinen ruokapöytä. Mittojen mukaan sen pitäisi olla juuri passeli tuohon keittiöön:
hobbyhall.fi




Ja tietysti väritykseltään sopii vallan hienosti. Väripilkkuja saa, kun ostaa kaitaliinaa ja istuinpehmusteita.


Tänään aamulla pääsi puutarhavälineetkin hommiin. Kitkin rikkoruohoja etupihalta ja herra V trimmasi nurmikot trimmerillä. Vielä pitäisi keksiä miten saisin kivetyksen välissä kasvavan nurmikon pois.. Any ideas? Olisikohan RoundUp esimerkiksi hyvä siihen hommaan. Ainakaan nyppimällä ei onnistu. Näyttää vaan kovin epäsiistiltä, kun tupsuja tulee kivetyksen välistä :)

Ja viimeiseksi liikuntauutisia: Eilen käväisin siskon kanssa salilla ja oli muuten törkeän kova treeni! Lisää ensi viikolla. Ostin myös Nutrilett-tuotteita kotiin (en ole vielä päässyt testaamaan Cambridge-tuotteita), ajattelin aterian tai pari korvailla niillä. :)

Kivaa sunnuntaita!

- MT







2 kommenttia:

  1. Ihana keittiö! Varmaan ihanaa kun on oma koti niin saa laittaa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä se on melkein se parhain asia omassa asunnossa, että saa laittaa oman näköiseksi :)

    VastaaPoista