tiistai 23. syyskuuta 2014

Täydellinen tiistai

Tätä päivää voisi melkeinpä rehellisesti sanoa täydelliseksi tiistaiksi. Päivään mahtui jos jonkinmoista puuhastelua ja nyt näin illalla on sellainen olo, että saa olla tyytyväinen :)

Tänään on käyty luennolla opiskelemassa lasten infektioista, sen jälkeen matkattu kahden ystävän kanssa Wayne´s Coffeen luokse tuulta ja tuiskua piiloon ja nautimme mm. kaakaota ja aivan älyttömän herkullista vaniljalattea.<3 Tästä kahvilakulttuurin harrastuksesta on jo melkein muodustunut tapa, ainakin itselleni. Etenkin, kun oivalsin viime viikolla kahvila-aamupalan ihanuuden. Totta, onhan se kallista etenkin opiskelijalle, mutta kyllä se toisaalta tuo välillä sen tarvittavan ripauksen luksusta arkeen, eikös vaan? Wayne´s Coffeessa aamupalaan kuuluu ihana ja iso täytetty sämpylä tai täytetty croissant, tuoremehu ja kahvi (lisämaksusta erikoiskahvi) ja tämä maksaa 5,50€.

Kaloririkkaan vaniljalatteni jälkeen starttasin kohti kuntosalia ja siellä tulikin rehkittyä 1h 15min. Tästä olen todella tyytyväinen, ja oli oikeasti hyvä treeni. Musiikki pauhasi ja rauta nousi.. :)

Salilla ahkeroinnin jälkeen oli ihanaa istahtaa väri-infrapunasaunaan nautiskelemaan väriterapiasta ja lämmöstä. Ikävintä siinä on se, että kun tulet pois, olet täysin jäässä! Varsinkin kun ulkona on tuo 2-5 astetta lämmintä, hyrr.

Kotopuolessa saimme vihdoin vanhan sohvan pois edellisestä asunnosta, ostaja tuli hakemaan. Käytimme vielä ovelasti hyödyksemme vanhaa asuntoa ja sen roskiksia: Veimme nimittäin pahvit sinne, kun täällä on kartonkikeräys aivan tukossa! Muahhaa! Nyt on koti melkein puhdas pahveista.


Päivän kruunaasi tämä ihanuus:




Nimittäin meidän ihana ruokailuryhmä saapui eilen! Sen piti saapua vasta 2 viikon kuluttua mutta se tulikin kolmessa arkipäivässä. JES. Täytyy sanoa, että oli älyttömän hyvä ostos, todella jykevää tekoa ja ihana istua.

Ja onhan se aika nättikin!

Nyt mahtuu sitten ihmiset ruokailemaan. Ja tuolitkin kestää 150kg, että jokainen keijukainen uskaltaa niihin istahtaa heh!























Ei muuta kuin rattoisaa tiistai-iltaa!

- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti