lauantai 30. elokuuta 2014

Viikonlopun terveisiä

Arkipäiviltä jäi univelkaa, sillä tänään heräsin puoli kymmenen.
Möngertäessäni peiton alta nenään osui heti ihana syksyinen tuoksu avoimesta makuuhuoneen ikkunasta. Sellainen kostea, kirpsakka tuoksu, jossa kuitenkin vielä on aavistus kesän nurmien ja kukkien häivää. Sellaiseen tuoksuun on vallan ihana herätä. :)

Odotan jo innolla syksyä ja talvea. Kesä oli loppujen lopuksi ihana ja lämmin (välillä vähän turhankin lämmin!) mutta se meni nopeasti ohi ja mielestäni ihan hyvä niin. Kesä oli täynnä pakollisten kesätöiden tekoa ja vain pienesti vapaata. Syksyllä koittaa taas opiskelun maailma ja vaikka se onkin eritavalla hyvinkin kuormittavaa, se tuntuu silti vapaammalta kuin sellaisessa työssä puurtaminen, jota tekee vain ja ainoastaan rahan tarpeen vuoksi.

Syksyllä ja talvella saa täyttää kodin kynttilöillä ja muhkeilla vilteillä, höyryävän kuumilla kaakaomukeilla ja saa käpertyä sohvan nurkkaan rakkaan miehen ja rakkaiden koirien kanssa. Ja toisaalta ulkona on ihanan raikas hengittää ja sellainen hallan purema nurmikko rapisee kivasti kenkien alla, hengitys höyryää ja vähän poskenpäitä nipistelee.. Ah <3

Takaisin tähän hetkeen. :)

Eilen sain kovalla vimmalla taas pakattua monta jätesäkkiä täyteen turhilla vaatteilla, joita ei vielä ennen muuttoa kaipaa. Lisäksi pakkailin mm. laukut ja liinavaatteet talteen. Ensi viikolla voi sitten heitellä niitä uuteen kämppään. Se on onneksi lähellä, ei ole pitkä matka ajalle ees taas.
Kohta menemme Herra V:n kanssa tonkimaan meidän sisä- ja ulkovarastoja. Sieltä lähtee roskiin varmaan paljon tavaraa, sellaista turhaa mitä on jostain ihmeen syystä vaan aina säästellyt.

Viikonloppuja!

- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti