lauantai 6. syyskuuta 2014

Lauantaita

Vapaa viikonloppu harjoittelusta!

Vihdoin ehdin hieman kirjoittamaan kuulumisia: Tietysti muuttopuuhissa jokainen vapaahetki on mennyt. Tänään tyhjennettiin sisä- ja ulkovarasto kaikesta roinasta ja heitettiin ilkeästi taloyhtiön roskikseen turhia pikkutavaroita. Onneksi on isot molokit etteivät sentäs täyty tavarasta!

Me ollaan aina ajateltu Herra V:n kanssa, että meillä on kamalasti tavaraa varastossa. Huomasimme kuitenkin, että ei sitä tavaraa loppujen lopuksi paljoa ollutkaan - tai uusi varasto on vain laittoman iso! Joka tapauksessa tavarat mahtui hienosti sisään sisävarastoon ja vielä mahtuisi lisääkin.

Samalla reissulla käytiin poraamassa kodinhoitohuoneen allaskaappiin reikä pesukoneen letkustoja varten. Rakennusmiehet olivat sen unohtaneet ja nopeamminhan sen itse hoitaa, onneksi on kätevä mies kotona :) Alkaa näyttämään pikku hiljaa siltä, että muutto todella lähestyy. Tavaroita on vanhasta asunnosta kadonnut jo tiuhaan tahtiin ja kaikkialla on ahdistavan sekaista!

Ensi viikolla käydään tilaamassa Ikeasta sohvat ja ostetaan varmaan muutakin pientä sälää, mm. turvaportti portaisiin. Ei sen takia, että haluaisimme varautua lapsia varten vaan se tulee meidän kahta pientä chihu-poikaa varten! Ne ovat sellaisia hätähousuja, kun ovikello soi, että nehän tulisi pää viidentänä jalkana alas ulko-ovelle, jos sattuisivat olemaan yläkerrassa sillä hetkellä. Siispä turvaportti heille :)

Ollaan törmätty myös meidän seinänaapureihin, tai itse tutustuin vain toiseen, toista en ole minä nähnyt vielä. Naapurit vaikuttavat kuitenkin mukavilta, toivotaan että näin todella on.

Ei muuta kuin pakkaushommiin taas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti