tiistai 2. syyskuuta 2014

Tiukka-Tiistai

Tiukka-Tiistai nimenomaan!

Ensin aamulla herätys klo 05:00 ja sitten harjoitteluun kahdeksaksi tunniksi. Tämän jälkeen surahdus ruokakauppaan ja masuun vetäisin samalla reissulla kalkkunasubin aurajuustolla, nams! Sitten kotiin ja ruokatavarat kaappiin, samantien autoa lastaamaan muuttolaatikoilla ja jätesäkeillä ja siitä asunnolle purkamaan tavarat. Seuraavaksi suuntana Biltema, josta mukaan nappasimme 10 itsekasattavaa pahvista muuttolaatikkoa, kuplamuovia ja lyhyitä verkkokaapeleita (oli muuten halpoja kaikki ostokset, kuolasin myös iiiihania pastellinvärisiä silikoonisia pullasuteja ja nuolijoita!), sieltä sitten suhahdimme Herra V:n kanssa Ikeaan koe-istumaan uutta sohvaa ja nojatuolia.

Ja nyt vihdoin kotona, suihkun raikkaana ja jalat väsyneenä.
Olemme parhaillaan myymässä vanhaa divaanisohvaamme, sillä uuteen asuntoon olisi tulossa nämä kaverit:

Ektorp-nojatuoli, kangas RISANE

Ektorp-2-istuttava sohva, kangas RISANE

Päädyimme 3-istuttavan sohvan sijaan tähän 2-istuttavaan malliin + muhkeaan nojatuoliin. 3-istuttava sohva olisi ollut aavistuksen liian tilaa valtaava, kun taas tuon nojatuolin voi asettaa ns. viistoon. :) Tykästyin tuohon Risane-kangasmalliin, reunoissa on söpöt 3 nappia ja materiaali on kestävän tuntuista. Hienointa kahden koiran omistajana on se, että kaikki päälyset voi pestä pesukoneessa.

Vielä ei ole asunnosta kuvia, otin kyllä mutta oli pimeää ja lamppuja ei ollut. Eihän niistä kuvista mitään selvää saanut!

Jahas, pyykkikone se siellä piippaa valmista, joten eiköhän mennä laittamaan pyykit kuivaa.

- MT







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti