maanantai 15. syyskuuta 2014

Koulutytön maanantai

Niin se koulu vaan taas alkoi.

Tuntuu, kuin ei olisi ollut hetkeäkään pois vaikka viimeksi koulun penkillä istuttiin toukokuussa. Välissä oli kesätyöt ja mielenterveys- ja päihdetyön harjoittelujakso. Tällä kertaa mennäänkin sitten äitiyshoitotyön ja lasten- ja nuorten parissa. Vähän erilainen maailma se :)

Täytyy kyllä myöntää, että tämä jakso ei ole se itseä eniten kiinnostava. En oikein koskaan ole ollut innostunut lapsien hoidosta tai muutenkaan niihin liittyvistä jutuista. En tarkoita etteikö lapset olisi ihan ok mutta en koskaan haluaisi työskennellä lasten parissa.

**

Tulin vasta hetki sitten kotiin. Olin viimein ahkera ja kävin jumpassa ja hot-venyttelyssä. On muuten todella ihana tuo hot-venyttely! Lämpimässä noin 37-38 asteisessa pimeässä, kynttilöin valaistussa huoneessa venytellään ihanan rauhallisen musiikin tahdissa. Siinä todella rentoutuu ja lihakset venyy ihan eri tavalla kuin normaalissa olosuhteissa! Ja teki todella hyvää jumpan jälkeen, oli semmoinen peppu-reisi-rääkki että katsotaan pääsenkö ylös aamulla vuoteesta. Pitkän tauon jälkeen tuntui erityisen rankalta.

Keittiön asentajat eivät ole soitelleet vahvistaakseen remonttiaikaa, vaikka piti. Tämä hieman ressaa, itse asiassa enemmän kuin hieman. Olisi mukava saada tietää mihin kellonaikaan olisi tarkoitus tulla, kun emme me kotona ole arkisin. Minä olen koululla ja herra V töissä.. Toivottavasti pian kuuluisi sieltä päin, keskiviikkona se purkaminen pitäisi tapahtua ja torstaina asennus *huoh*.

Laitan sitten kuvia asunnosta, kun keittiö on ready!

Kohta lenksalle koirien ja herra V:n kanssa. Näyttäisi olevan taas ihanan kaunis syysilta. :)

- MT

AINIIN! Sain sen keraamisen lieden putsattua :D Ostin Cif-pesuainetta ja sellaisen viledan sienen, joka on tarkoitettu keraamiselle liedelle. Niillä lähti tosi hyvin, loput piti hissukseen rapsutella voiveitsen kärjellä ja puhdasta tuli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti