maanantai 25. elokuuta 2014

INTRO


"People often say that motivation doesn’t last. Well, neither does bathing – that’s why we recommend it daily."
—Zig Ziglar
 Ilmassa on syksyn tuoksua, tälläkin hetkellä voi kuulla, kuinka sadepisarat ripsuttelevat ikkunoihin. Aurinkoa ei näy missään, eilen taas se paistoi miltei kirkkaalta taivaalta. 

Syksy tuo tullessaan uusia tuulia ja usein myös ihmisten motivaatio heräilee näihin aikoihin: kesälomat on lusittu ja työ ja koulu kutsuu. Urheilukeskukset alkavat täyttymään kesäkiloja karistavista urheilijoista, jotka sitten joulun tullessa taas luovuttavat itsensä autuaaseen ahmimisvimmaan. Kuulostaako tutulta? Itse voin ainakin nostaa käden ilmaan ja tunnustautua yhdeksi heistä. 

Kuka minä olen? 

No, olen ainakin motivaatioita kirjoittamisen kautta etsivä nuori nainen, joka omaa useampia kymmeniä kiloja ylipainoa, avomiehen (Herra V), kaksi koiraa, ja  toivon mukaan mukavan, jännittävän, erilaisen tulevaisuuden. Blogissani kirjoittelen tyhjälle yleisölle arjestani, johon tietysti kuuluu myös painonpudotuksen haasteista kirjoittaminen mutta sen lisäksi mukaan mahtuu myös muut, kuten sisustustouhuja ja asuntopulinoita!

Tällä hetkellä istun siis kotona ja odotan työharjoittelun iltavuoroa, joka alkaa klo 14. Opiskelen terveydenhoidon ammattilaiseksi ja siispä valmistun sairaanhoitajaksi vajaan kahden vuoden kuluttua. Kuvioissa pyörii myös uusi (2014 rakennettu) ihan ihka-oma asunto, johon luultavimmin pääsemme muuttamaan syyskuun aikana. Kohta meillä alkaakin herra V:n kanssa sitten ankarat pakkauspuuhat.. Ainoa ikävä puoli muutossa!


- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti