torstai 28. elokuuta 2014

28.8

Jes! Huomenna on kuin onkin perjantai ja kyllä sitä on odotettukin. :)
Tiedossa olisi vapaa viikonloppu, ihanaa kun saa herätä vähän myöhemmin kuin klo 5.

Viikonloppuna olisi kaupungilla Venetsialaiset, jonne siskoni pyysi minun lähtevän mukaan. Voisi olla ihan mukavaa lähteä vähän tuulettautumaan. Toisaalta nyt jokainen vapaa hetki menee ehdottomasti pakkauspuuhissa, kun muuttokin se sieltä lähenee.

Haettiin tänään Herra V:n kanssa vanhasta työpaikastani pahvilaatikoita ja nyt ne kaikki 11 pahvilaatikkoa (ei mahtunut autoon enempää kerralla!) on jo täytetty. Vielä olisi huomenna tarkoitus pakata jätesäkkeihin talvivaatteita ja muita sellaisia "turhia" vaatekappaleita. Pahvilaatikoita tarvitaan vielä paljon paljon lisää, sillä olen kova tyttö rohmuamaan koriste-esineitä.

Meidän kotihan on ainakin yritetty sisustaa maalaisromanttiseen henkeen. Rakastan eritoten valkoista väriä ja siispä meillä huonekalut ovat enimmäkseen valkoisia. Kaikki vanha ja patinoitunut on ihanaa. Pidän paljon koriste-esineistä, joissa on vanhan ajan henkeä ja tästä syystä sitä pikkuroinaa on kertynyt! Ihanaa päästä uuteen isoon asuntoon, kun siellä on enemmän tilaa sisustaa :) Kuvia aion laitella uudesta asunnosta myöhemmin.

Pitkä päivä ollut takana, kohta nukkumaan :)

- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti