tiistai 26. elokuuta 2014

Tiistain turinoita

Aamuvuorosta kotiuduttu.

Viime yönä unet jäivät kahteen tuntiin. En koskaan nuku iltavuoron jälkeen hyvin, jos tiedossa on seuraavana päivänä herätys klo 5. Työasiat ne vain pyörii päässä vaikka kuinka yrittäisi unohtaa.

Aamupalaksi söin kaksi leipää juustosiivuilla ja lauantaimakkaralla. Tauolla töissä meni kaksi pientä kuppia kahvia maitotilkalla ja proteiini smoothie,makuna trooppiset hedelmät (tsekkaa kuva!). Täytyy sanoa ettei kyllä ollut minun makuun, koostumus ei ollut lähelläkään smoothieta vaan enemmänkin muistutti maitoa. Lounaalla söin yhden Skyr-rahkan, mansikka, makeutettu stevialla (nam!).

www.leader.fi

Kotiin päästyäni nälkä olikin jo kova. Tein päivälliseksi jauhelihakastiketta ja sen kanssa täysjyväspagettia ja wokkivihanneksia pakasteesta. Nyt olo on mainio, masu täynnä ja voin rauhassa lösähtää sohvalle ja katsella Walking Dead sarjan kolmatta tuotantokautta. :)

Saimme Herra V:n kanssa kuulla, että ensi maanantaina olisi asuntopapereiden allekirjoituspäivä. Se tarkoittaa sitä, että ensi maanantaista alkaen uusi asunto on meidän! Kyseessä on täysin rapsakan uusi, toukokuussa valmistunut unelmien rivitalo. Ihanaa! Tähän asti olemme asustelleet vuokralla ja onhan se fiksua laittaa rahaa ns. omaan taskuun kuin maksaa vuokraa.

Kävimme valitsemassa Kvik-keittiökalusteliikkeestä uudet kalusteet keittiöön. Lupasivat meille kaupan päälle rakentaa uuden haluamamme keittiön. Tässä kohteessa oli alunperin sysimusta keittiö ja se on tällaiselle maalaisromanttiselle valkofriikille ehdoton nou nou. :) Siispä asuntoon tulee ihana Kvik Rimini keittiö.

Kvik Rimini Kitchen <3
Sitä voisi laittaa saunan lämpiämään.. Huomenna aamuvuorosta suoraan siskon kanssa salille! Kunhan nyt muistaisi syödä vähän enemmän töiden jälkeen että jaksaa rautaa nostella :)




- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti