keskiviikko 27. elokuuta 2014

Keskellä viikkoa

Sateet ne jaksaa kastella edelleen melkeinpä taukoamatta..

Pyörällä ei ole juuri päässyt polkaisemaan harjoitteluun, matkaa olisi n. 5km. Aamulla klo 6 ulos kurkatessa ei kovin tee mieli lähteä polkemaan, kun vettä tulee tosiaan kuin Esterin perperistä.
Tietysti aamuvuoron ollessa ohi aurinko ilmestyy - ainakin hetkellisesti.

Tänään työpäivä meni taas harjoittelussa vikkelästi. Kahvitauolla en ehtinyt syödä eväitä, ja joinkin vain kupin kahvia ja pikkuisen siivun erään työntekijän tuomaa kahvikakkua. Lounaaksi söin eilen tekemääni jauhelihakastiketta kera täysjyväspagetin ja kasviksia. Aamuvuorosta sinkaisin suoraan kuntosalille ja paikan päällä vetäisin napaani vielä Skyr-rahkan. Salilla tuli rehkittyä 55 minuuttia, josta noin 20min oli aerobista tällä kertaa.

No, kuulostaa hyvältä ja terveelliseltä ainakin omaan korvaan. Päivä lössähti siinä vaiheessa, kun tulin kotiin ja Herra V päätti, että me suunnataan kultaisten kaarien luokse eli Mäkkäriin. Nälkäisenä ja heikolla tahdonvoimalla varustettuna suostuin tähän ja sieltä nappasin tuplajuustoaterian. Hups!

Eipä mitään, ei se maailma tästä kaadu. :)

Otsikoissa on tänään ollut paljon somessa puhuttanut pedofiliatapaus. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082718608379_uu.shtml

Itse luonnollisesti uutisen luettuani aloitin kamalan saarnauksen (englannin sana ranting jotenkin on osuvamman kuuloinen tähän!). Henkilökohtaisesti en voi lainkaan ymmärtää Suomen käytäntöä rikoksissa, kuten nämä lasten hyväksikäytöt tai henkirikokset.

HUOM! Sensuroimatonta tekstiä tulossa:
On täysin uskomatonta, että Suomessa voit "ensikertalaisena" raiskata omat tytärpuolesi useamman kerran heidän ollessa about 2-5 vuotiaita, pakottaa heidät katsomaan pornoa ja tämän vuoksi saat istua tuomiota puolet, noin sen viisi vuotta mitä tämäkin herra istui. Tämä ei sitten riitäkään ja viiden vuoden jälkeen samainen herra päätyy taas hyväksikäyttämään lapsia tai ostamaan seksiä alaikäiseltä. JA tämäkään ei riitä, vaan löytyy vielä kolmaskin mahdollinen tapaus hyväksikäytöstä!

Eikö tämä lainkaan herätä mitään älyllisiä ajatuksia Suomen tilanteesta? Eikö olisi jo aika muuttaa lainsäädäntöä lasten hyväksikäytön suhteen! Tällä hetkellä joissain tapauksissa lasta hyväksikäyttänyt henkilö voi jopa työskennellä myöhemmin lasten ja nuorten parissa, kun rikos "vanhentuu"!! Niin että miettikää lapsia tarhaan viedessänne ja kivalle sedälle hyvät huomenet tervehtiessänne: Siellä saattaa olla entinen lasten hyväksikäyttäjä töissä. PÖYRISTYTTÄVÄÄ.

SIISPÄ: Allekirjoitetaan tämä kansalaisaloite lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistusasteikon koventamisesta

 https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/852

www.littlelightproject.org




- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti