torstai 30. lokakuuta 2014

Vapaapäivät, elämän suola!

Tänään on saanut nauttia taas yhdestä ihanasta vapaapäivästä!
Se on vaan jotenkin ihanaa, kun ei tarvitse yhtään miettiä työ tai kouluasioita tai niin sen ainakin pitäisi olla, että mielikin pitää vapaata.

Aamulla heräsin kauniiseen aurinkoiseen aamuun. Sadepäiviä tuntui kestäneen ikuisuus. Kaikkialla on ollut niin harmaata ja pimeää, kun sadepilvet imevät kaiken valon. Nyt aurinko tuntui kuin ihmeeltä taivaalla ja olotilakin keveni heti, eikä voinut kuin hymyillä vastaantulijoille kadulla. Pitivät minua varmaan ihan pöpinä.

Aamupäivällä suuntasin kuntosalille, tosin oli aika lyhyt visiitti, noin 40minuuttia. Sieltä kävin lounaalla siskoni J:n kanssa, joka ihana tarjosi pikkusiskolleen Linkosuon kahvilassa kinkku-juusto-toastin salaattipedillä. Minulla kun on tuo raha nyt hieman tiukassa, tullut törsättyä loppu kuusta turhuuksiin.

Turhuudesta puheen ollen, lounaan jälkeen menin ripsihuoltoon (sinne hurahti 45€). Itse tosin en koe ripsien pidennyksiäni turhuutena vaan ne tuntuvat joltain taivaan lahjalta sairaanhoitajille! Kun herää aamuyöllä aamuvuoroon (ja edellisenä iltana tullut kotiin vasta klo 22 iltavuorosta), ei ensimmäisenä jaksa ajatella maskaran levittelyä ripsiin ja siispä olen suunnannut töihin ilman meikkiä. Tämä johtaa työmaalla kyselyihin: "Onko jotain sattunut?", "Oletko kipeä?", "Onko syöpähoidot jo ohi?". Okei, viimeinen oli vitsi! Mutta pointti on: näytän meikittä sairaalta ja masentuneelta. Nyt kun on valmiina ripset juhlakunnossa, on aina.. no.. nättinä. :)

**

Pian on pyhäinpäivä ja halloween juhlat käynnistyvät. Tällä kertaa jättäydyin juhlinnasta ja vietän pyhäinpäivän muissa touhuissa. Käydään siskojen kanssa hautausmaalla viemässä muistoalttarille kynttilät isälle, ja muutenkin on kiva nauttia vapaasta viikonlopusta touhuten kaikkea mukavaa.

Vielä ensi viikon saan nautiskella näistä hieman löysemmistä koulupäivistä (tiistaina tosin on tentti). Sitten alkaa se kauhean pelottava lasten harjoittelu. Saapi nähdä miten siellä pärjään! Kaippa ihan hyvin, ainakin tähän mennessä on jokainen harjoittelupaikka kirjallisesti oikein toivonut minusta heille tulevaa kollegaa. Se lämmittää sydäntä. Se, että opiskelijastakin voi ajatella noin. :)

**

Nyt on masu täynnä itse tehtyä jauhelihasoppaa ja tuoretta ruisleipää.

Kyllä vapaapäivät todella ovat ihania ja tärkeitä elämässä. <3

P.S Herra V ja minä olemme muuten herkkulakossa, ainakin nyt pari viikkoa. Kääks ja viikonloppu tulossa. Nyt vaan mieli ja maha tiukkana! ;)

- MT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti