keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Syysloma kolkuttelee!

Nämä syksyn viikot tuntuu menevän ihan älyttömällä vauhdilla.
Vastahan se oli vielä lämmin kesä ja päivät meni kesätöissä ja aurinkoa ottaessa. Tässä kirjoitellessa samalla katselen tuonne ikkunasta pilkehtivään järveen, se on niin harmaa ja utuinen, että voi olla varma syksyn kulkeneen jo pitkälle! Ikkunan maisemaan on myös ilmestynyt jotakin uutta: nimittäin XXL - "tavaratalon" neonvihreä kyltti. Kyseinen pulju avautui tänään ja tietysti heti aamulla oli useiden autojen jonot ja tottahan toki joku onnistui vielä kolaroimaankin siellä päin.

**

Tänään onkin saanut "nautiskella" ihanasta syysmyräkästä. Sateenvarjoa oli täysin turha edes käyttää, sillä tuuli riepotti varjon ihan vinkkelisvonkkelis sekunnissa. Lenkkeily on jäänyt taka-alalle mutta viikon urheilutavoite (vähintään 2 x vk reipasta) on tullut täyteen! Maanantai käväisin jumpassa ja tänään ahkeroin siskon kanssa salilla reippaan tunnin ajan. Perjantaina sitten tanssin maailmaan :) Ei siis yökerhoon vaan ryhmäliikuntakeskukselle Sh´bam-tunnille!

Huomenna on viimeinen koulupäivä (English oral presentation) ennen syyslomaa. Ah! Syysloma! Mikäs sen ihanampi sana. Tarkoituksena olisi koittaa liikkua sisällä että ulkona, käydä visiitillä ikeassa (tämä ankea yläkerta alkaa masentamaan, kun vieläkin on pahvilaatikoita nurkissa, sillä ei ole tarpeeksi säilytystilaa), vierailla siskojen luona ja muutenkin nauttia lomasta. Tämä "loma" itseasiassa kulkee korkeakouluissa nimellä "itsenäisen opiskelun viikko", eli periaatteessa minun kai pitäisi lukea äitiyshoitotyön tenttiin ja kirjoittaa essee lasten 1. tyypin diabeteksesta. Hmm.. pitäisi... :)

 **

Jossain vaiheessa ajattelin kirjoitella blogiini hieman koiristamme ja hääjuttuja. Herra V ja minä olemme olleet yhdessä pian 6 vuotta ja kihloissa 3 vuotta ja tarkoituksena olisi mennä toki jossain vaiheessa naimisiin. Häät ovat kuitenkin yllättävän tyyris asia, etenkin kun sen rahoittaa miltein kokonaan itse, ja itse satut olemaan vielä opiskelija. Siinä ei hirmusti säästellä possupankkiin :) Joka tapauksessa, olen kova suunnittelemaan jos jonkinmoisia hääihanuuksia, mutta niistä myöhemmin lisää!

Myrskyisää keskiviikkoa!

- MT




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti