lauantai 14. toukokuuta 2016

"Ikikimppu"


Osalle hääkimppu on hyvinkin tärkeä osa tärkeää päivää. Minulle sen sijaan kimppu ei ole niin tärkeä. Haluan, että kimppu toki on mutta en heitä kimppua, halua kuivattaa sitä muistoksi tai muutenkaan "tee" sillä mitään. Se on yksi asusteista, joten ei se tietysti mikään ruma puskakaan saisi olla.

Budjetti-ihmisenä ei myöskään ole viisasta ostaa kallista aitoa kimppua, sillä kylmä ilma ei tee kukille hyvää ja loppuillasta kimppu saattaisi olla hyvinkin nuupahtanut ja ei-niin-esteettinen. 

Siispä feikkikukkakimpun etsintä jatkuu. Tässä meillä taas yksi ehdokas:


Eihän nämä aidot ja edulliset kiina-kimput ole koskaan lähelläkään aitojen kukkien veroisia mutta mielestäni tämä on ihan kiva! Ehdottomasti puhtaamman valkoinen kuin aikaisempi kimppu, joka oli väriltään enemmän kermanvalkoinen. Tämäkin kimppu oli hyvin edullinen, muistaakseni alle 6€ ja myyjä ei pyytänyt postituskuluja eikä näin halpa ja pieni tuote myöskään ylitä veronmaksun rajoja tullissa. Ei siis haittaa, vaikka kimppu jäisi käyttämättä - sen voi vaikka myydä eteenpäin jollekin. :) Mutta tällä hetkellä on ehdokas nro. 1 kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti