sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Mökillä Uuraisissa

Kummivanhempani kutsuivat minut ja siskoni J:n kanssaan mökkeilemään muutamaksi päiväksi Uuraisiin, ja samalla juhlistamaan minun valmistumista sairaanhoitajaksi. Nyt on mökiltä kotiuduttu. Oli kyllä varsin mukavaa ja saimme herkutella ihanalla ruoalla ja saunoa kuumassa puusaunassa. Piti järvivettäkin käydä koittamassa, mutta emme siskoni kanssa uskaltaneet reisiä syvemmälle, oli nimittäin hyisen kylmää - ja lisäksi puolikuntoisena flunssapotilaana ei parane mennä vilustuttamaan itsään.


Mökki oli ulkoa tosi pienen näköinen, mutta sisältä yllättävän tilava. Tässä mökissä oli kunnon vanhan ajan tuntua, kun tönöön ei tule juoksevaa vettä vaan se kannetaan aina muutaman kymmenen metrin päässä olevasta kaivosta pumppaamalla. Lisäksi mökissä ei ollut sisävessaa vaan vieressä oli siisti ulkohuussi - tämä ei meitä kovia mökki-ihmisiä kauhistuttanut, tosin öisin ei ehkä olisi kovin kiva mönkiä pimeässä pihassa vessaa etsien!

Pelailimme kummivanhempien kanssa sulkapalloa, soutelimme ja kävimme kävelyllä ja tietysti grillasimme. Esimerkiksi söimme ihan superhyvää grillattua lohta ruotsalaisten uusien perunoiden ja tuoreen parsan kera - oi nam!



Laskimme kummisedän kanssa katiskan veteen ja kävimme uistelemassa mutta harmi vaan, kalat eivät uineet meidän saaliiksemme! Kalastelusta tuli ihan lapsuus mieleen ja oman isän kanssa tehdyt lukuisat kalareissut mökkilomilla, se oli aina niin mukavaa ja jännittävää :)



Vielä olisi viikko lomaa, ja saammekin viettää miehen kanssa viikon verran yhteistä lomaa, sillä hänelläkin alkoi loma. Hän tosin lomailee komiat neljä viikkoa, minä lähden painamaan kesähommia :)

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti