lauantai 17. tammikuuta 2015

Tulevaisuuden ostoslistaa

Kylläpä taas aikaa vierähti, kun viimeksi on ehtinyt istahtamaan koneelle kirjoittelemaan.
Kevät on ollut koulussa haastavaa aikaa monien erilaisten koulutöiden vuoksi, puhumattakaan Hanke-työskentelystä ja opinnäytetyön valmistelusta. 

Kevät on sitä aikaa, kun tekee mieli sisustaa ja ostella uusia ihania tavaroita ja tekstiilejä. Nyt varsinkin, kun tuntuu, ettei asunto ole koskaan täydellisen valmis. Yläkerrassa on edelleen aika kolkkoa, koska asumme kahdestaan neliössä. Toinen huone toimii tietokonehuoneena ja toisesta tulee ikäänkuin "study". 

Harmikseni opiskelijan budjetti on pieni ja ihanuuksia ei tuosta noin vain ostella. Muutama asia kerrallaan ja onneks Herra V:kin osallistuu isoihin hankintoihin, tarpeellisiin sellaisiin tietysti. Mitään turhaa ei kannata ostaa, vaikka monet turhat asiat eivät ehkä ole turhia minulle ;)

**

Seuraavia hankintoja olisi tietokonehuoneeseen kunnon tietokonepöytä, koska nykyinen on pieni kirjoituspöytä. Kirjoituspöytä sen sijaan siirtyisi "study"-huoneeseen. Tykästyin Ikean "Malm"-sarjan tietokonepöytään valkoisena. Se on yksinkertainen mutta tarpeeksi pitkä ja leveä. Ja hintakin tietysti huokea, Ikean tapaan.

Ikea.fi - Malm-työpöytä

 Haluaisin myös Ikeasta samaa "Malm"-sarjaa olevan lipaston. Sen sijoittaisin luultavasti "study"-huoneeseen. Se toisi säilytystilaa ja lisäksi lisää pintoja, joihin sisustuselementtejä voisi asetella. Olen erittäin paha ns. "clutter-lover", eli rakastan pieniä nippeli nappeli yksityiskohtia ja tavaroita. Paljon krääsää, kuten herra V sen sanoisi. :)

Ikea.fi - Malm-lipasto
 Yläkerran aulasta puuttuu kunnollinen, ääniä vaimentava "käytävämatto". Tällä hetkellä aulassa on piskuisen pieni beige-valkoinen räsymatto, joka ei sinne oikein sovellu edes kokonsa puolesta. Kerkesin itse asiassa tänään tilaamaan uuden maton Ellokselta. Kyseessä on 70x150cm Salem-matto, käsinkudottua villaa kivalla salmiakkikuviolla. Hintaa tällä matolla oli vaivaiset 24€.

Ellos.fi - Salem-matto
 Alakertaan olisi hankinnassa joskus uusi sohvapöytä ja uusi matto olohuoneeseen. Sopivaa mattoa en ole vielä löytänyt, sillä upeimmat matot ovat aika kovissa hinnoissa. Sen sijaan miellyttävä sohvapöytä löytyisi, yllätys yllätys, Ikeasta. Kyseessä Liatorp-sohvapöytä valkoisena. Sohvapöydässä on yksinkertainen muotoilu, lasikansi ja säilytystilaa. Tämä pöytä on aika massiivinen kooltaan, ja siksi täytyykin miettiä ja mittailla tarkkaan ennen kuin kaunokaisen joskus ostaa.

Ikea.fi Ektorp-sohvapöytä
 Olohuoneen matto voisi olla jotakin tämän kaltaista:

Anttila - Aava-matto

Asko
HobbyHall - Eevert-yleismatto
Asko



**

Paljon olisi kaikenlaista mitä halajaa mutta kuten aiemmin totesin, pakko tyytyä ensin ihastelemaan ja ostella asioita pikku hiljaa. :) Sen sijaan voi onneksi aina ikkuna-nettishoppailla ja ihastella muiden blogeja ja sisustuksia. 

Tämän postauksen piti alunperin sisältää kuvia asunnosta, mm. saunasta ja kodinhoitohuoneesta mutta jotenkin tuntuu, ettei ottamani kuvat oikein onnistuneet. Kaivoin järjestelmäkamerani esiin ja kuvailin sillä mutta mielestäni iPhone 5S:ni kuvaa parempia kuvia! 

Ensi kertaan!

P.S Ehkä huomasitkin, että muokkasin blogin ulkoasua. Älä totu siihen, se saattaa vielä muuttua :)

- MT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti