keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tapettimaniaa


Valkoisissa maalatuissa seinissä ei ole mitään vikaa mutta ne saattavat joskus tuntua hieman kolkoilta ja tylsiltä.

Olemme ajatelleet tapetoida kesän aikana makuuhuoneen päätyseinän efektiseinäksi. Olen erittäin ihastunut erilaisiin lautatapetteihin, eli siis "feikkipanelointiin". Tapetin sävy saisi olla hillitty, mielellään esimerkiksi vaalean harmaa, vaalean beige tai miksei valkoinenkin. Tapettilaaduksi valikoituu luultavasti ns. non-woven tapetti, joka on helppo kiinnittää ja virheitä on helpompi myös korjata (tapetin saa nätisti irti seinästä, sen ollessa vielä kostea).

Toinen vaihtoehto tapetin tyylille on tekstitapetti. Siis tapetti, jossa olisi esimerkiksi kaunolla kirjailtu sanoja tai lauseita. Myös joku vanhanaikainen sanakirja-fontti voisi olla kaunis! En vain ole löytänyt täysin sopivaa. Siskoni M on tapetoinut työhuoneen tuon kaltaisella ja se on kyllä todella upea. Tästä ei valitettavasti ole kuvaa!

Teksitapetin tyyliä
Borås-tapetti Vintage

Alla muutama kuva tapettityyleistä, joista pidän. Värit eivät kaikissa ihan täsmää, esim. alla oleva vihreä sävy on mielestäni ei-niin-sopiva meidän sisustukseen, ehkä jollekin mökille? :)

Pinterest
Pinterest

K-rauta

K-rauta
Tämä sävy on lemppari, laudat kuitenkin pystysuunnassa!


K-rauta
K-rauta

RTV

Ylläolevia kauniita K-raudan ja RTV:n kuviollisia tapetteja kaavailin toiseen yläkerran makuuhuoneista - yhdelle seinälle, jompaa kumpaa. Ylemmän tapetin värit ovat oikeasti hyvin haaleat ja kuviot erottuvat lähinnä hyvässä valaistuksessa. Mielestäni nuo molemmat tapetit menisi hyvin myös tulevaisuudessa lastenhuoneessa, neutraaleja väreiltään.

Lisää ihania tapetteja löytyy Seinäruusun verkkokaupasta - kannattaa vilkaista!

***

"The study" on saanut uuden kauniin, käsinvirkatun luonnonvalkoisen pitsimaton! Tästä myöhemmin luvassa kuvaa. Todella kaunis elementti mielestäni.

Huomenna pääseekin herkuttelemaan  Ravintola Masuun ystävien kanssa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti