torstai 10. marraskuuta 2016

Salainen jouluystävä 2016: Paketti 1

Noniin! Postilaatikkoon oli alkuviikosta tipahtanut noutoilmoitus postiin ja salaisen jouluystäväni paketti oli saapunut noudettavaksi. Jännittävää. Oman pakettini lähettelin jo aiemmin, ja se varmasti on jo saavuttanut vastaanottajan. En valitettavasti voi vielä paljastaa mitä pakettiin laitoin, enkä kyllä muista otinko edes valokuvaa tavaroista. Joka tapauksessa paketin sisältö oli kyllä huolella kasattu ja toivon mukaan mieluisa :)

Tänään tuo oma pakettini viimein tuli haettua. Salainen jouluystäväni oli paketoinut pahvilaatikon suloisesti vanhanaikaiseen joulupaperiin. Itse sisältö oli varsin mukava ja tietysti jouluinen. Paketin mukana oli vielä kortti, jossa toivoteltiin mukavaa marraskuun alkua ja hyvää joulun odotusta. Paketti oli saapunut Turusta, kuten tuosta tarrasta arvata saattaa. Sanottakoon vielä lisämuistutuksena, että tämän paketin lähettäjä ei ole se, kenelle itse lähetän paketteja, vaan aivan "joku muu" :)Pakettini sisälsi:

Makoisia Candy Cane-piparminttu karkkikeppejä, minikokoisia. Oikein suloisia! Voi laittaa vaikkapa kaakaon kylkiäiseksi kupin reunaan roikkumaan. :)

"Merry Christmas"- kirjainpyykkipojat, joiden avulla voi vaikka ripustaa joulukortteja narulle. Idea oli todella kiva!

Hopeisia kimaltelevia,  isoja servettejä - aina käytännöllisiä!

Yksi lumihiutale-kynttilä

Jonkinlaista koristenauhaa, jossa ilmeisesti on kukkia kuviona. Voisi varmaan hyödyntää vaikka paketoinnissa.

Kardemumma-tanko, leipojalle yksi tärkeä mauste, joten tulee varmasti käyttöön sekin :) Kuvaan tuo mausteputkilo ei näköjään eksynyt, taisi jäädä tuonne pahvin alle piiloon. 

Kiitos kaunis salaiselle jouluystävälleni tästä paketista! 

*****

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti