torstai 6. lokakuuta 2016

Häät 2017: Kutsukortit Zazzle UK:sta

Ihana ja kuulas lokakuu on täällä. On täysin käsittämätöntä, kuinka nopeasti tämä syksy on kulkenut eteenpäin. Tuntuu lähes siltä, ettei syyskuuta ollut lainkaan. Syksy on ollut harvinaisen sateeton ja aurinkoinen tähän mennessä, ja siitä ollaan saatu nauttia koirien kanssa. Mikäs sen mukavampaa, kuin lehtikasoissa riehuminen :)

Täällä ollaan lähes loppusuoralla häiden kutsukorttien kanssa, vielä muutamia osoitteita puuttuu ja pari ajo-ohjetta pitäisi askarrella lisää. Lähetämme kutsut tässä lokakuun aikana, vastauspyyntö ulottuu joulukuun lopulle saakka.

Millaisiin kutsukortteihin sitten päädyimme?

Tilasimme kutsukortit ja pöytiin tulevat pöytänumerot sekä menu/ohjelmakortit Zazzlesta, Iso-Britanniasta. Jälki on erittäin hyvä, ja suomenkielen ääkköset eivät aiheuta minkäänlaisia ongelmia, kuten joissain muissa firmoissa on huomattu.

Kutsukorttien malli on Winter Foliage, josta hieman suttuinen kuva alla - pahoittelut siitä. Zazzlesta tilaaminen on helppoa, ja korttien fontteja, kokoa, väriä ym voi muokata erittäin runsaalla kädellä. Valmiiden korttien valikoima on myös valtava, joten valinnan vaikeus voi tulla kohdalle. Valitsimme tämän Winter Foliage- mallin, koska halusimme kutsun olevan vaalea, yksinkertainen ja hieman talven taikaa huokuva. Mielestäni tämä kutsu on juuri näitä asioita, talven taikaa mutta kohti kevättä.
Pöytänumerot (tarkemman kuvan designista näet pöytänumeron kuvasta) ja menu/ohjelmakortit ovat tismalleen samaa sarjaa. Tilasimme myös kuorensulkijatarroja samalla teemalla, nekin toimivat erinomaisesti. :)

Mitä nämä sitten maksoivat?

Tilasimme siis 42 kpl kahdelle puolelle painettuja kutsukortteja (sis. postikuoret), 16 kpl menu/ohjelmakortteja (toisella puolen menu, toisella ohjelma), 6 pöytänumerokorttia (1-6) ja 40 kpl tarroja = noin 85 puntaa eli pyöreästi 101€ (sis. postikulut).

Ostin vielä kutsuihin postimerkeiksi nämä aivan ihanat "Tahdon"-postimerkit postin verkkokaupasta. Ei jää kovin epäselväksi vastaanottajalle, että mikäs kuori se sieltä laatikkoon tupsahti :)

KUVA: verkkokauppa.posti.fi

KUVA: ZAZZLE UK

KUVA: ZAZZLE UK



1 kommentti: