torstai 22. syyskuuta 2016

Kahvihampaan unelma (päivitetty julkaisu 2.10.)

Meidän taloudessa ainoa kahvin juoja olen minä. V ei oikein välitä kahvista ja juo sitä oikeastaan, jos ollaan kylässä ja tarjolla on kahvia. Minä sen sijaan juon kahvia aamuisin ja töissä.

Meillä ei ole koskaan ollut "hyvää" kahvinkeitintä, vaan olemme ostaneet yleensä aika edullisia - ihan ok - kahvinkeittimiä. Koska meidän kotona ei keitetä pannullisia kahvia päivittäin, olen ajoittain katsellut kahvikapseleita käyttäviä keittiä, kuten Cupsoloa. Kunnon perinteinen kahvinkeitin toki tulee kyseeseen, kun on vieraita, sillä kapselien keittely monelle hengelle ei ole kovin edullista.

Satuin törmäämään erinomaiseen tarjoukseen HobbyHallin sivustolla: Paulig Cupsolo Lattensia kapselikeitin, hintaan 129€ - normaalisti 299€. Esimerkiksi Giganttikin myy kyseistä keitintä about hintaan 250€. Päätin siis räjäyttää säästöpossun, ja laitoin tänään tuon hurmaavan keittimen tilaukseen.

Kirjoittelen oman "arvostelun" keittimestä, jahka pääsen sitä käyttämään! Ah, haaveilen jo vapaapäivän aamusta, kun voin tehdä itselleni vaikkapa herkullisen laten maitovaahdolla - kyseisellä keittimellä voi nimittäin tehdä samassa vaahdot! Ihanaa! :)

Kuva: HobbyHall.com


Uuden kameran metsästys on myös käynnissä, mutta sopivaa ehdokasta ei ole vielä osunut kohdalle. Siispä kuvailen iPhone 5S puhelimellani, kunnes uuden kameran löydän.

Mukavaa alkavaa viikonloppua, täällä päässä minä taas aloittelen itseasiassa työviikkoa :) 


EDIT 2.10.2016:

Kahvikoneen kanssa kävikin niin, että sain rikkinäisen laitteen. Ei kovin hyvin alkanut ei.
No, laitoin masiinan bumerangina takaisin, ja odottelen nyt uutta saapuvaksi. Katsotaan kauanko menee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti