sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Pehmeää ja tyylikästä

Lauantaina olohuoneeseen kotiutui uusi ISO avokulmasohva, ja on kyllä sitten niiiiiin mukava ja hyvännäköinen vaikka itse sanonkin. Nyt kelpaa vieraidenkin istua olohuoneessa ilman, että jonkun tarvitsee istua kovalla keittiön tuolilla tai lattialla. :) Sohva on Askon Rocco ja väriltään "kitti".
Uusi sohva on ollut meillä jo pitkään haaveissa ja nyt vihdoin uskalsimme haaveen toteuttaa, kun oman työkuvionikin ovat selvillä (lue: ei vain kesätyttönä, vaan sopimus jatkuu!). Kuvat ovat valitettavan sumeita, ja sohvatyynyjen värit eivät ihan natsaa mutta kova hinku oli jo päästä laittamaan kuvaa tänne! Siispä:

Olen muuten tässä päivien kuluessa hamstrannut jos jonkinmoista koristetta häihin, vielä kun saisin itseäni niskasta kiinni ja kuvaisin ne, niin voisin jakaa hömpötyksiä täälläkin. Katsotaan, mitä saan aikaan. Mitään en kyllä lähde lupaamaan. Työssä käynti ja jopa tällaisen puolivillaisen, kotikutoisen blogin pitäminen on aikas kuormittavaa, jos välissä meinaa elää ihan oikeaa elämää :) Kiva silti, että blogissani vierailee säännöllisesti x-määrä ihmisiä. <3

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti