keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Ihana Pandora- matto

Ostin tuossa jo jonkin aikaa sitten kodin ykkösestä meille olohuoneeseen uuden maton (kuva alla). Hyppysiini tarttui Pandora niminen villamatto kauniilla "marokkohenkisellä" kuviolla. Väriltään matto on harmaa-valkoinen ja kuvio toistuu nurjalla puolella toistepäin, eli valkoiset ruudukot ovat harmaita jne.

Kodin1.com


Olen kovasti matosta tykännyt vaikka alkuun sen yllättävän vahva "lammasmainen" haju hieman mietitytti. Tuo haju kuitenkin hävisi muutamassa päivässä, kuten arvelinkin. Koirat tietysti myös rakastavat pehmoista mattoa yli kaiken. Tätä mattoa on kuitenkin yllättävän helppo pitää puhtaana, vaikka toki se imee koirankarvoja herkästi - ei kuitenkaan yhtä paljoa kuin esimerkiksi nukkamatot.

Kodin1.com sivustojen tuotekuva (yllä) antaa matosta huomattavasti harmaamman kuvan, sillä matto on todellisuudessa enemmänkin siniharmaa-valkoinen kuin kuvassa oleva vaalea harmaa. Joka tapauksessa matosta pidän kovasti - niinkin kovasti, että innostuin kuviosta ja ostin sohvalle harmaat samanhenkiset sohvatyynyt. Sohvista mainintana, että apua, valkoiset päälyset näyttävät aivan järkyttäviltä ryppyineen päivineen - kaivoin ne nimittäin varastosta ja huomasin rypyt vasta, kun olin ahkeroinut ne paikoilleen, enkä sitten jaksanut enää ottaa päälysiä pois. :) Haaveissa olisi itse asiassa isohko divaanisohva, koska tämä nykyinen järjestys ei vain toimi. Sohvalle ja nojatuolille olisi jo sopivat paikat yläkerrassa.


Muikeaa keskiviikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti