torstai 26. helmikuuta 2015

Asuntokuvia

Vihdoin löysin järjestelmäkamerani tiedonsiirtopiuhan ja sain kuvailtua asuntoa vähän eri kuvakulmista. Ensimmäistä kertaa blogissa vilahtaa myös pieni pala meidän makuuhuonetta. Kunhan joskus saamme yläkerran paraatikuntoon, kuvaan koko asunnon.

Tämä meidän asuntommehan on siis kahdessa kerroksessa oleva neliö, eli 3 makuuhuonetta (yksi isoin alhaalla ja kaksi vähän pienempää yläkerrassa), "tupakeittiö", kaksi vessaa (molemmissa kerroksissa yksi) ja kodinhoitohuone + suihku- ja saunatila. Lisäksi tietysti eteinen, yläkerran pieni "aulatila" sekä meidän alakerran makuuhuoneessa on pieni vaatekomero.

Asuntoon kuuluu myös laatoitettu etupiha, jossa on meidän lämmitetty ulkovarasto, ja pieni nurmikkoalue sekä takapiha isolla (ainakin minun mielestä se on iso!) katetulla terassilla.

Toivottavasti se kevät pian saapuisi, koska minulla on kauhea hinku päästä laittamaan etupihaa ja takapihan terassia kuntoon. Kenties istutuksia? Keväällä/kesällä olisi ohjelmassa takapihan aitaaminen, joka valitettavasti täytyy tehdä ns. sääntöjen mukaan eli halvin ratkaisu ei ole mahdollinen vaikka haluaisi! Näistä asioista sitten keväämmällä lisää :)

Nämä keittiön söpöt ruutuverhot joutavat kohta komeroon, kevääksi valkoista tilalle!Kuvaajan lahjani: kuva vinossa ja katto näkyvissä hih!

Rakastan tuota meidän puuparkettia, se on niin hyvän värinen ja erittäin lämmin jalkojen alla,
kiitos koko-talon-lattialämmityksen <3

Kodinhoitohuone


Tämän makuuhuoneen päätyseinään tulossa tapetti myöhemmin :)


Ihanaa kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti