sunnuntai 21. elokuuta 2016

Viikon touhuja


Tämä viikko on mennyt yhdessä hujauksessa, ja huomenna koittaa taas uusi maanantai, uusi viikko.
Lähdin viime viikon sunnuntaina töiden jälkeen kummivanhempieni vuokramökille Uuraisiin, jossa olin toukokuun aikaan viimeksi. Yhden yön mökkiloma oli mukava irtiotto arkeen ja arjen kiireisiin muutenkin. Pääsin vihdoin kastamaan talviturkinkin, järvi (tai siis suuri lampi) oli erittäin kylmä eikä uimisesta oikein tullut mitään mutta pari pulahdusta tuli tehtyä yön pimeydessä. 

Mökin lähipiirissä oli uskomattomat määrät puolukkaa ja vielä jonkin verran mustikkaa. Kauniin keltaisia kanttarellejakin pilkisti sieltä täältä. Kanttarelleista kummitätini loihti meille mm. kanttarellikeittoa alkupalaksi ja kanttarelli-kukkakaalipaistosta grillatun lohen kera. Nams!

Eilen lähdin aamusta käymään Helsingissä ystävien kanssa, ja aloitimme päivän ihanalla Fazerin brunssilla. Tarjolla oli todella paljon erilaisia herkkuja, mm. leipiä, luonnonjogurttia, mysliä, minibratwursteja, croissantteja, paahdettuja perunoita, hedelmiä, salaatteja, kakkuja ja juustoja ynnä muuta. Brunssilta suuntasimme ostoksille, ja ostettua tuli kyllä kaikenlaista. Helsingin tarjonta on vain yksinkertaisesti Suomen parasta, koska esimerkiksi Vero Moda, Vila ja muut "peruskaupat" tarjoavat suuremman valikoiman erilaisia vaatteita, myös suurempia kokoja valikoimassa silmällä pitäen.

Päätimme päivän Roayl Ravintoloihin kuuluvassa Presto-ravintolassa, joka tarjosi uskomattoman hyvää italiailaista ruokaa. Pienet yksityiskohdat, kuten kankaiset ruokaliinat tekevät ravintolaelämyksestä aina aavistuksen tasokkaamman. Ruoka oli, kuten kuvistakin saattaa arvata, todella herkullista. Itse söin basilika-tagliatellea jättikatkaravuilla, valkosipulilla ja chilillä. 

Nyt jaksaa taas aloitella uutta viikkoa. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti