maanantai 14. maaliskuuta 2016

The Big Bride - pluskoon hääpuvut

Varasin taannoin sovitusajan Tampereelle Morsiusgalleriaan, joka sijaitsee Tullintorin ostoskeskuksessa toisessa kerroksessa. Tarkoituksena oli käydä vain sovitusretkellä yhdessä kolmen kaasoni kanssa, mutta reissu sai hieman erilaisen päätöksen: 

Päädyin ostamaan (tilaamaan) itselleni hääpuvun jo nyt!

Tässä postauksessa kurkataan niin sanottuja real-life-valokuvia (kännykameralaatua) hääpukusovituksesta. Ihan jokaisesta sovittamastani puvusta ei valitettavasti ole täällä kuvaa. Valokuvia on muokattu ainoastaan rajaamalla kaikkien kasvot pois, sekä lisätty kehykset ja liian pimeisiin kuviin on lisätty hieman valoisuutta. Otathan huomioon, että puvut ovat mallipukuja (lue: ei siis minun kokoa), joten yritä katsoa pukuja mielikuvituksen kera :)

Mikään alla olevista hääpuvuista ei ole minun tuleva hääpukuni.

Jos haluat tällä kertaa vain katsella valokuvia, selaa vain alaspäin!


Hääpukuja pystyy useimmiten tilaamaan jopa kokoon 60 saakka. Ongelmaksi ei siis varmasti muodostu se, etteikö sopivan kokoista hääpukua löytyisi suuremmallekin morsiammelle 
- osa valmistajista tekee pukuja myös ihan omien mittojen mukaan, tosin se tietysti näkyy hinnassa.

Ongelmaksi sen sijaan voi muodostua se fakta, että mallipukuja ei välttämättä ole tarjolla juuri siinä koossa, mitä kokoa itse olet. Suurin osa sovitettavista hääpuvuista ovat kokoa 36-42. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hääpukua pystyisi silti sovittamaan. Hääpuvusta saa yllättävän hyvän kuvan edestäpäin, vaikka puku ei menisikään selästä kiinni. Tämä tietysti vaatii hieman mielikuvitusta,ja ymmärrän, että toisia saattaa mallihääpuvun huono istuvuus häiritä eikä mielikuvitus yksinään riitä tekemään ostopäätöstä.

Morsiusgalleriassa on usein todella iso varasto  pluskoon hääpukuja. Omalla sovitushetkelläni näitä mallihääpukuja oli vähemmän, mutta silti niitäkin löytyi useampi, jota kokeilla. Koon 40-42 hääpukuja löytyi myös useita. Erityisesti puvut, joissa on selässä nyöritys, mahtui kepeästi päälle - takaa ei tietty saatu täysin kiinni.

Sovituskopit ovat morsiusgalleriassa todella isoja, ja kuten heidän verkkosivuillaankin luvataan, kainostelevan morsiamen ei välttämättä edes tarvitsisi poistua verhojen takaa, jos siltä tuntuu. Kyseisestä kaupasta sain myös erittäin hyvää asiakaspalvelua, ja sovituksessa auttanut myyjä oli erinomainen ja aidosti kiinnostunut löytämään juuri minua innostavat ja minulle sopivat puvut.

THE SOVITUS:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti